top of page
Zoeken
  • cponimma

Nieuwe Buur gezocht!

Bijgewerkt op: 15 jun.

CPO Nimma zoekt nieuwe leden!


Helaas is onlangs één van de huishoudens van onze CPO uit het project gestapt. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, maar het biedt wel weer mogelijkheden voor nieuwe leden!

Hier even kort op een rij wat onze CPO op dit moment kan bieden:

- Een grondgebonden koophuis (circa 90m2) aan de Krekelstraat, in de Hatertse Hei in Nijmegen. - Een ‘0 op de meter woning’ die volledig met bio-based materialen wordt gebouwd. - Een rol in onze CPO waarin collectief wonen en gemeenschappelijke faciliteiten een mooie plek hebben. - Een grote tuin met moestuin. - Gemeenschappelijke opslagruimte, fietsenstalling en multifunctionele kas. - … en nog veel meer!

Onderaan dit bericht is de plattegrond van het huidige ontwerp van de woningen geplaatst. Hierop is te zien welke woning vrij komt en wat de indeling van de woning is. De prijs van de woning staat nu begroot op ongeveer €405.000,-.

Wil je meer weten over het leven in een CPO en/of wil je checken of jouw beeld van onze toekomstige woonsituatie aansluit bij jouw wensen, neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer en beantwoorden al je vragen middels mail, telefoon of een fysieke afspraak.


Mail: info@cponimma.nl Tel: 06 43 97 08 17 Website: www.cponimma.nl Instagram: cpo_nimma

735 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
CPO NIMMA
bottom of page