top of page
Zoeken
  • cponimma

Er op uit!

Bijgewerkt op: 17 jul. 2020

Het is een tijdje geleden dat er iets op de blog geplaatst is. Dit betekent niet dat er niets gebeurd is. Sterker nog; We zijn ontzettend druk bezig met de CPO.

Net als iedereen moesten wij ook even afstand nemen van elkaar vanwege het COVID-19 virus. Dit betekent; digitaal vergaderen en geen afspraken buiten de deur. Dit ging ons best goed af, maar voelen we toch meer bij face to face contact. We waren dan ook erg gelukkig toen we voor het eerst weer met gepaste afstand mochten vergaderen in dezelfde ruimte.


We zitten op dit moment in een fase waarbij we als CPO naar buiten aan het treden zijn. Dit houdt in dat we gesprekken voeren met raadsleden en ambtenaren van verschillende gemeentes. Elk gesprek geeft ons weer nieuwe informatie over welke stappen we kunnen zetten. Daarbij raken we elke keer weer enthousiaster wanneer we vertellen over onze droom. Dit komt onder andere door onze gesprekspartners, die ook erg enthousiast en hoopvol reageren op ons verhaal.

Naast het voeren van deze gesprekken proberen we ook naar buiten te treden via social media en andere platforms. Een voorbeeld hiervan is het artikel wat is gepubliceerd op het platform van Indebuurt Nijmegen (https://ap.lc/RnF22), waar wij erg blij mee zijn.


Achter de schermen zijn we onderzoek aan het doen naar de mogelijkheden binnen bepaalde gebieden zoals financiën en duurzaam bouwen. Dit doen we in kleine werkgroepjes en evalueren we met elkaar tijdens de maandelijks vergadering. Uiteraard is de zoektocht naar kavels een doorlopende bezigheid, waar we allen actief in blijven.


Al met al zijn we druk maar met enorm veel plezier bezig met het werken aan onze toekomst!

344 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


ekrijnen55
ekrijnen55
16 jul 2020

Wat leuk om te zien welke stappen jullie maken in dit proces. En om het via de site te kunnen volgen. Veel succes met de volgende stap, ik blijf het volgen.

Me gusta

liesbeth_wortelboer
16 jul 2020

Mooie plannen, mooie idealen, mooie mensen en mooie site!

Hoop dat het jullie gaat lukken! Succes met het vervolg.

Lieve groet, Liesbeth

Me gusta
CPO NIMMA
bottom of page