top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNini Heerings

(Bijna) klaar voor de start!

We zijn (opnieuw) compleet! Welkom Tamara, Debby & Anna! Onze nieuwe leden zullen zich binnenkort ook nog voorstellen op de website!


De afgelopen maanden was het niet altijd feest. Veel stress om op tijd de omgevingsvergunning in te dienen wat door externe omstandigheden helaas niet lukte. Wanneer gaan we dan bouwen? Wordt het dan weer duurder? Veel grote vragen en onzekerheid bij sommigen hierdoor. Deze onzekerheid kwam natuurlijk niet echt ten goede voor de sfeer in de groep. Maar we gingen stug door.


Door het keiharde werken van LoD en onze eigen bouwclub is de aanvraag voor de omgevingsvergunning vorige week ingediend! Dikke shout out dus!


Met z’n allen gaan we de laatste fase in voordat de bouw eindelijk kan beginnen. Langzaamaan durven we plannen te maken over vloeren, keukens en badkamers. Pinterest wordt uitvoerig doorzocht en woonboulevards worden bezocht.

We zijn inmiddels op het punt dat we mogen nadenken over de domotica (Google dat maar eens, ik had er ook nog nooit van gehoord).


Aanstaande maandag gaan we langs bij onze aannemer ECO+BOUW. We krijgen dan alvast een voorproefje van onze huizen te zien. Ook krijgt elk huishouden te horen welke individuele keuzes we mogen maken op korte termijn. Nadenken over waar je je nachtlampje hangt en waar je koffiezetapparaat komt te staan klinkt toch een stuk fijner dan welke muren je nog uit je huis kan schrappen om het financieel haalbaar te krijgen.


Grote dank aan de hele CPO groep en onze partners! We hebben hard gewerkt om hier te komen! De mood is weer goed! Op naar het tekenen van de hypotheken en de start van de bouw!

291 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


CPO NIMMA
bottom of page